





مجموعه پنج جلدی از هنر اسلامی
15٬000٬000 تومان
مشخصات کالا
| نوع | کتاب صنایع دستی |
| سال چاپ | 1380-1389 ش - 2010-2001 م |
| نوع چاپ کتاب | چاپ اصل |
توضیحات بیشتر
عنوان: پنج جلد از مجموعۀ هنر اسلامی (مجموعۀ ناصر دیوید خلیلی)
ناشر: نشر کارنگ | سال چاپ: 13861387 | مشخصات کلی: 5 مجلد | قطع رحلی بزرگ | چاپ تمام رنگی بر کاغذ روغنی اعلأ | جلد سخت (سلفون) و قاب دار
این مجموعه گزیده ای از بزرگ ترین و معتبرترین دانشنامۀ مصوّر هنر اسلامی در جهان است که به کوشش «مؤسسهٔ خلیلی» گردآوری شده. هر جلد به یکی از شاخه های مهم هنر و فرهنگ صناعی تمدن اسلامی می پردازد، و برای نخستین بار در ایران با چاپی نفیس و باکیفیت عرضه شدهاست.
تصاویرِ رنگیِ تمام صفحه به همراه پیوستاری از پژوهش های مستند، هر عنوان را برای پژوهشگران، مجموعه داران و علاقه مندان هنر اسلامی مرجعی شاخص ساخته است.
عناوین و محتوای مجلدات:
1. انگشتری ها: معرفی صدها نمونهٔ انگشتری و نگین از سراسر سرزمین های اسلامی، با تصاویری از سنگ ها، کتیبه ها و تزئینات فلزی.
2. کارهای شیشه: آثار شیشه ای از دورهٔ ساسانی و اوایل اسلام تا دوران متأخر، شامل ظروف، جام ها و بطری های ساخته شده به روش های تراش، رنگ آمیزی و زراندود.
3. ابزارآلات علمی: مجموعه ای از اسطرلاب ها، کره های آسمانی، ساعت های نجومی و دیگر ابزارهای رصدی و محاسباتی، نشان دهندهٔ پیوند دانش و هنر در تمدن اسلامی.
4. ابزارآلات جنگ (2 جلدی): مستندترین مجموعهٔ مصوّر از جنگ افزارهای اسلامی: شمشیرها، چاقوها، سپرها، کلاهخودها و زره ها؛ هم از منظر هنری و تزئینی و هم کاربردی.