ست هدیه مردانه و پسرانه سیاه و سپید
ست
ست
ست
ست

ست هدیه مردانه و پسرانه سیاه و سپید

نو
شماره کالا: 39442746

2٬100٬000 تومان

توضیحات بیشتر

توضیح کوتاه:

ست کادویی سیاه و سپید یک ست هدیه مردانه با تم رنگی خاص است و از لوازم کاربردی و باکیفیت تشکیل شده است. لیوان سرامیکی که روی آن جمله Happy Birthday با طرح گرافیکی خاص نقش بسته، گردنبند استیل با طرح ساده که در دو رنگ قابل سفارش است، اسپری بدن از برند مدیا و ادکلن جیبی از برند مارکویی محصولات این ست کادویی هستند که در یک جعبه زیبا گردآوری شده و با 4 گل رز شبه طبیعی تزیین شده اند.

 

 

توضیح کامل:

ست سیاه و سپید؛ کادویی مردانه با تم رنگی خاص و جذاب

برای ساختن روز تولد خاص برای کسی که خاص ترین فرد زندگی شماست نیاز به یک ست هدیه دارید که هر تکه از آن حرفی از محبت برای گفتن داشته باشد. لیوانی که روز تولدش را تبریک بگوید، گردنبندی که بصورت یک یادگاری از طرف شما همیشه در نزدیکترین حالت به او قرار داشته باشد و عطر و رایحه ای که ردی از محبت شما بجای می گذارد.

ست کادویی سیاه و سپید یک ست هدیه مردانه 5 تکه با تم رنگی خاص و جذاب است و از لوازم کاربردی و باکیفیت تشکیل شده است. لیوان سرامیکی، ادکلن جیبی، اسپری بدن، گردنبند استیل، جعبه کادو و گل های تزئینی، لوازم و ملزوماتی هستند که در کنار هم ست کادویی سیاه و سپید را بوجود آورده اند تا بهانه ای باشند برای گفتن دوستت دارم در روزی که او به دنیا آمده است. ست کادویی سیاه و سپید را می توانید بعنوان کادو برای پسر ها و مردان در روز تولدشان در نظر بگیرید.

لیوان سرامیکی Happy Birthday :

لیوان سفید رنگ با دسته و داخلی مشکی رنگ که روی دو طرف بدنه آن جمله Happy Birthday نقش بسته است و می توانید با استفاده از آن روز تولد کسی که دوست اش دارید را تبریک بگویید.

گردنبند استیل :

مردان و پسران هنگام انتخاب زیورآلات سراغ سادگی را می گیرند و زیورآلاتی را انتخاب می کنند که آنها را باوقارتر و شیک تر از همیشه نشان دهد.

گردنبندی که برای ست سیاه و سپید انتخاب شده است هم طراحی ساده ای دارد؛ یک پلاک مربع شکل که گوشه های آن پخ ساده ای دارد و از جنس استیل تولید شده و با یک زنجیر ونیزی زیبا ست شده است. این گردنبند در دو رنگ مشکی و نقره ای (به رنگ استیل) قابل سفارش خواهد بود.

ادکلن جیبی :

ادکلن جیبی شماره 118 برند مارکویی کالکشن رایحه تند و خنک مردانه ادکلن مشهور Creed Aventus را باز تولید نموده است. رایحه میوه ای با پایه چوبی این ادکلن جیبی 25 میلی لیتری آرامش را با وقار مردانه ترکیب نموده تا هر کجا که می روید توجه ها را به خود معطوف نمایید.

اسپری بدن :

اسپری بدنی که برای ست سیاه و سپید انتخاب شده است نیز رایحه ادکلن اونتوس را مشابه سازی نموده است و می تواند مکمل خوبی برای ادکلن جیبی باشد. این اسپری 200 میلی لیتری تا 48 ساعت ماندگاری داشته و از برند مدیا انتخاب شده است.

جعبه و گل های تزئینی :

برای تزیین این ست مردانه از 4 گل رز مصنوعی شبه طبیعی استفاده شده است. این رزهای سفید رنگ قابل تشخیص از نمونه طبیعی خود نیست و با ایجاد تضاد رنگی در این ست، زیبایی خود را به آن هدیه می کند. جعبه کادو مشکی رنگ آن نیز زیباست و متناسب با حجم محصولات قرار گرفته در داخل آن انتخاب شده است.

loader