آل احمد و بهرنگی2کمونیست دروغگو و بی وطن باتوضیحات
آل
آل
آل
آل

آل احمد و بهرنگی2کمونیست دروغگو و بی وطن باتوضیحات

دست دوم
شماره کالا: 38944175

زمان باقیمانده:

قیمت پایه:

330٬000 تومان

مشخصات کالا

طبقه بندی موضوعیخانواده، جدول، سرگرمی و آشپزی
سال چاپ1350-1359 هجری شمسی
مجله ایرانی یا خارجیایرانی

توضیحات بیشتر

 هر دوی آنان کمونیست هایی بودند که از عنفوان جوانی  طرفدار حزب توده  و لنین و استالین بودند و زمان کودتای 28 مرداد بر علیه  دکتر مصدق شعار میدادند .بعد از دستگیری  و اعدام سران حزب توده به لانه های خود خزیدند و ژست وطندوستی  گرفتند و با طالقانی و جبهه ملی عقد اخوت بستند.جلال آل احمد پسر عموی آقای طالقانی بود .

 جلال  آل احمد هم تریاکی بود و هم عرقخور قهار. 

 جلال پای منقل و وافور به نوشتن  شطیحات و ترهات  می پرداخت و مرحوم تختی را که خود کشی کرده بود بعنوان شهید جا زد و مدعی بود که شاه پهلوی تختی را کشته است و در نهایت بواسطه مصرف زیاد الکل به درک واصل شد.

صمد بهرنگی  مغز پوکی داشت .او   نمازخوانی بود  که  قبله اش مسکو بود و در داستان تخیلی ماهی  سیاه کوچولو تمام تروریستها و آدمکشهای چپ نما و جیره خوار شوروی را ماهیان کوچولو خطاب میکرد که نیاز به دریا و اقیانوس دارند تا کل جهان را با خاک یکسان کنند .

در نهایت صمد بهرنگی بواسطه عدم تسلط به شنا در رودخانه ارس  غرق شد ولی دوستان کمونیست ش مدعی بودند که ماموران ساواک او را خفه کردند.

loader