





کاور قاب موبایل برای گوشی شیائومی Redmi Note 14s
600٬000 تومان
مشخصات کالا
| نوع کالا | قاب و کاور |
| رنگ | مشکی |
| مناسب گوشی | شیائومی note 14s |
توضیحات بیشتر
کاور اسپارتان مدل Hybrid Strap مناسب برای گوشی موبایل شیائومی Redmi Note 14s به همراه بند
دارای حلقه ی فلزی مگ سیف جهت اتصال مغناطیسی به انواع هولدر های سازگار یا گجت های سازگاه با مگ سیف
با بند سیلیکنی و ابریشمی و کارتن اصلی.
حلقه مگ سیف فلزی قابلیت بلند شدن و چرخش دارد تا بعنوان پایه و تکیه گاه گوشی طبق تصاویر عمل کند
معرفی کامل کاور اسپارتان مدل Hybrid Strap :
کاور اسپارتان مدل Hybrid Strap مناسب برای گوشی موبایل شیائومی Redmi Note 14s به همراه بند
قاب گوشی Hybrid Strap با طراحی لوکس و در عین حال مقاوم با متریال درجه یک با جنس TPU و PC دارای حداکثر مقاومت در برابر خراش و ضربه با ویژگی های منحصر به فرد برای محافظت از لنز دوربین و طراحی پایه حلقه فلزی ساخته شده است.
محافظ کامل لنز قاب گوشی از پلکسی با سختی بالا ساخته شده و لنز دوربین مجهز به شیشه سکوریت است که به طور موثر از تعریق دست، اثر انگشت، لکه و غیره جلوگیری کرده و کاملا از لنز دوربین با حفظ وضوح تصویر تلفن همراه شما 100 درصد محافظت می کند.
پایه حلقه مغناطیسی 360 درجه، دو حالت ایستاده را برای مشاهده افقی و عمودی ارائه می دهد، که می توان از آن به عنوان نگهدارنده گوشی استفاده کرد و هنگام تماشای ویدئو دست خود را آزاد کرد.
پچ ( حلقه ) فلزی به راحتی به پایه مغناطیسی روی داشبورد یا شیشه خودرو متصل می شود که در طول رانندگی برای مسیر یابی و ... استفاده از تلفن همراه را بسیار راحت می کند.
تصاویر 2 و 3 و 5 از همین کاور تهیه شده و تبلیغاتی نیستند.
دقت شود این مدل قاب فقط برای گوشی موبایل شیائومی Redmi Note 14s مناسب و قابل نصب و استفاده است. بدلیل عدم تطابق با گوشی خریدا قابل پذیرش نیست.