رجال عصر مشروطیت (مصوّر با تصاویر گلاسه)
رجال
رجال
رجال
رجال
رجال

رجال عصر مشروطیت (مصوّر با تصاویر گلاسه)

در حد نو
شماره کالا: 38273984

395٬000 تومان

مشخصات کالا

سال چاپ1360-1369 ش - 1990-1981 م
نوع چاپ کتابچاپ اصل

توضیحات بیشتر

کتاب رجال عصر مشروطیّت

مصوّر با تصاویر گلاسه

نوشتهٔ سید ابوالحسن علوی

به کوشش نخستین : حبیب یغمائی

بازخوانی و تجدید چاپ : ایرج افشار

انتشارات اساطیر، چاپ اول 1363

جلد گالینگور، قطع وزیری، حدود 200 صفحه، کاغذ 80 گرم

_____
همین که نام دو بزرگمرد فرهنگ ایران، «حبیب یغمائی» و «ایرج افشار» را بر روی این کتاب می بینیم، کافی ست تا برای انتخاب آن شک نکنیم!
این کتاب، جُنگی از یادداشت های سید ابوالحسن علوی، فرزند سید محمد صراف تهرانی، نماینده مردم تهران در دوره نخست مجلس، دربارهٔ ویژگی ها و خصال مردان عصر مشروطه است که آن ها را در 1336 هجری قمری در برلین نوشت و مرحوم یغمایی آن ها را سامان داد و در دوره پنجم «مجله یغما»، چاپ کرد و پس از بازخوانی افشار سرانجام به نام رجال عصر مشروطیت منتشر شد.

این سرگذشت نامه را مرحوم یغمایی از برگه های پوسیده و مانده در دست «سیدحسن تقیزاده» سامان داد و آن را در مجله یغما به نام «رجال صدر مشروطیت» جاودان ساخت، اما نامش در اینجا به دلیل دربرداشتن سرگذشت برخی از افراد که در جنبش مشروطه تاثیرگذار نبودند، به رجال عصر مشروطیت بدل شد. مرحوم یغمایی نیز این نام را پذیرفت. شرح حال رجال مشروطه، بر پایه حروف الفبا سامان یافته و یادداشت ها دربارهٔ هر یک از آنان جداگانه در برگ هایی نوشته شده و سرانجام در قالب این کتاب گنجیده است. عبارت ها و ترکیب های این کتاب، بسیار ساده و روان و لطیفند و این سادگی و راستی در نوشتن مطالب نیز مقصود بوده است.