اسکناس 1000 ریال کرواتی بهنیا سمیعی امضا گران
اسکناس
اسکناس
اسکناس
اسکناس
اسکناس

اسکناس 1000 ریال کرواتی بهنیا سمیعی امضا گران

در حد نو
شماره کالا: 38105766

40٬000٬000 تومان

مشخصات کالا

اصالتاصل
طبقه بندی جهانیآسیا
دوره ایمحمدرضا پهلوی
ایرانی یا خارجیایرانی
کشورریال ایران
نوع برشبرش خورده
نوعتک

توضیحات بیشتر

تک اسکناس 1000 ریال کرواتی با امضا بهنیا سمیعی (امضا گران) ، کاغذ اسکناس ضخیم و مقوایی و بدون سوراخ و کوچکترین پارگی می باشد ، رخ اسکناس تمیز و عالی ، اسکناس تای خفیف دارد ، (سمت روی اسکناس ، عرض سمت راست اسکناس ، 2 میلی متر فقط حاشیه ، این قسمت اسکناس کات شده) ، (در ظاهر اسکناس دیده نمی شود ، ولی همان طور که در عکس 5 زیر نور مشخص هست ، در ذات کاغذ اسکناس ، در حاشیه دو لکه وجود دارد) ، عکس 3 و 4 و 5 زیر نور گرفته شده تا کیفیت واقعی اسکناس مشخص شود ، توضیحات کامل ، عکس ها واضح که مدیون نشوم ، کیفیت بسیار عالی ، قیمت تک بانکی کتاب 90 میلیون تومان می باشد .

لطفاً قبل از خرید موارد زیر را مطالعه نمایید ، با تشکر .

تمامی اجناس داخل فروشگاه بنده اصل می باشد و توضیحات در مورد هر کالا با ریزترین جزئیات و به صورت کامل درج شده ، لطفاً هر سوالی دارید قبل از خرید بپرسید .

 با توجه به عکس ها و توضیحات و تجربه خود خرید نمایید ، فروش مطابق با تصاویر می باشد ، به دلیل کلکسیونی بودن کالا ، کالای فروخته شده قابل عودت نمی باشد .

در عکس برداری از کالاهای داخل فروشگاه بنده برای زیباتر شدن رنگ و لعاب کالا از هیچ فیلتر و روتوشی استفاده نشده و عکس خود کالا بدون دستکاری گرفته شده .

برای اینکه هزینه پست برایتان مناسب تر تمام شود می توانید چند کالا خریداری نمایید ، هر چند خریدی که در یک روز انجام دهید فقط یک هزینه پست دارد و اگر بیش از یک هزینه پست دریافت شده باشد مبلغ به حسابتان برگردانده می شود .

لطفاً پس از تحویل گرفتن کالای خریداری شده ، فیدبک خرید خود را ثبت نمایید.

باعث افتخار است از فروشگاه ما دیدن بفرمایید.