کابل باتری به باتری خودروها و ماشین آلات سنگین2.5m
کابل
کابل
کابل

کابل باتری به باتری خودروها و ماشین آلات سنگین2.5m

نو
شماره کالا: 37593905

2٬450٬000 تومان

21 عدد از این کالا موجود است

توضیحات بیشتر

کابل برقی که در این محصولات ( کابل های تصال باتری به باتری برند زیما) استفاده شده است به صورت افشان و با مغزی 100 درصد مس می باشد . 

طول هرکابل این مجموعه اتصال باتری به باتری  بدون احتساب طول گیره ها 2.5 متر می باشد.

کابل قابل استفاده در خودروهای سنگین نظیر کامیون مینی بوس تریلر و اتوبوس ، خودروها و آلات و ادوات کشاورزی تراکتورها و کومبتین ها و... و تمامی خودروهای سواری می باشد

 این کابل قدرتمند توان تحمل 1200 آمپر در 24 ولت 1800 آمپر در 12 ولت و 32 آمپر در  220 ولت را به صورت واقعی دارد ، نه روی کاغذ و شرایط آزمایشگاهی.

کابل های استفاده شده در این محصول وارداتی و ساخت شرکت ریفنگ واسونگ است که به جرات می توان گفت ، تمامی استانداردها و گواهینامه های این صنعت را داراست. طول عمر پیش بینی شده از لحاظ حفظ استانداردخای پایه 60 سال است 

در این کابل از جدیدترین مواد پلیمری و عایق منحصر بفردی ساخته شده که آن را در مقابل شوک محیط های اسیدی ، محیط های مرطوبمرطوب و حتی محیط هایی با حرارت بالا مقاوم نموده است. وجود رشته های متعدد نخ طبیعی و پودر مخصوص نویز در کابل فوق الذکر آن را در برابر کشش و تنش و همچنین نوی، های جانبی نموده است . بطور کلی می توان گفت این مجموعه تا حد ممکن از بهترین و بالاترین کیفیت کابل برق در ساخت این محصول استفاده نموده است .