مهره کهنه تراش ساسانی، پاتین دار زیبا و کلکسیونی
مهره
مهره
مهره
مهره
مهره

مهره کهنه تراش ساسانی، پاتین دار زیبا و کلکسیونی

دست دوم

شماره کالا: 34780373
7٬900٬000

6٬715٬000 تومان

15%

مشخصات کالا

توضیحات بیشتر

پیشینیان پارسی چنان بر راز های هستی مسلط بودند که در باور ها و علوم در دسترس عوام، غیر قابل باور و تصور است.

کلکسیونر های مهره های قدیمی پیشگام در انتقال اطلاعات پر رمز راز از نسل های گذشته به نسل آینده خواهند بود.

و آیندگان به نگاه دارندگان این فرهنگ غنی افتخار خواهند کرد.

مهره کهنه پاتین دار اصیل پارسی

زیبا خوش رنگ و کلکسیونی 

سمبه تراش توسط نیاکان گذشته

مطابق عکس

پاتین یا همان سولفاته شدن که روی فلزات و سایر اشیای تاریخی به مرور زمان شکل می گیرد و نشان دهنده اصل و تاریخی بودن آن می باشد.

هنری  از مردم ایران زمین است  و تاریخ استفاده از مهره ها با یافته های باستان شناسان  به بیش از سه هزار سال در ایران می رسد.

 در باور مردم کهن بسته به نوع سنگ، تراش، اشکال  و یا علایم، کارایی آنها متفاوت بوده است و در همان دوران با قیمت های بسیار بالایی خرید و فروش می شده است.
امروزه بعنوان زیور آلات و برای علاقه مندان به جمع آوری اشیاء آنتیک ، قدیمی و باستانی مورد استفاده می باشد. 

از مهره یاب با اطمینان خرید کنید.

(فروشگاه مهره یاب) از شما دعوت می کند از دیگر کالاهای کلکسیونی، کمیاب،  قدیمی و بی نظیر بازدید فرمایید.