کتاب دانش نامهی علوم فلسفی اثر هگل نشر لاهیتا
کتاب
کتاب
کتاب

کتاب دانش نامهی علوم فلسفی اثر هگل نشر لاهیتا

نو

شماره کالا: 34053541

518٬000 تومان

1 عدد از این کالا موجود است

مشخصات کالا

سال چاپ1390-1399 ش -2020-2011 م
نوع چاپ کتابچاپ اصل

توضیحات بیشتر

470 صفحه | رقعی | گالینگور | چاپ اول 1392 | نشر لاهیتا

دانشنامه علوم فلسفی (مخفف EPS یا به زبان ساده دایره المعارف؛ توسط گئورگ ویلهلم فریدریش هگل نوشته شده است و اثری است که نسخه ای مختصر از فلسفه نظام مند هگل را به طور کامل ارائه می دهد و تنها شکلی است که هگل تا کنون کل نظام فلسفی بالغ خود را در آن منتشر کرده است. این دایره المعارف بیانیه ای عالی از ایده آلیسم مطلق است.
هگل که این کتاب به عنوان ابزار کمک آموزشی برای شرکت کنندگان در سخنرانی هایش در نظر گرفته شده بود، بیش از یک دهه بعد در آن تجدید نظر کرد و آن گسترش داد، اما بر نقش آن به عنوان یک «کتاب درسی» که نیاز به توضیح از طریق تفسیر شفاهی دارد، تأکید کرد.متن 1830 به طور گسترده در ترجمه های مختلف انگلیسی موجود است با اضافات فراوان که پس از مرگ توسط دانشجویان هگل، برگرفته از یادداشت های سخنرانی آنها اضافه شده است. این اضافات با مثالها و تصاویر، متن را گسترش میدهند، و در حالی که محققان اضافات را بهعنوان رونویسی کلمهبهلفظی سخنرانیهای هگل نمیدانند، سبک غیررسمیتر و غیر فنیتر آنها، آنها را بهعنوان جایگاه خوبی برای «تفسیر شفاهی ضروری» میسازد.
بخش اول کار را گاهی به عنوان منطق کوچکتر (یا منطق کوتاهتر) می نامند تا آن را از منطق بزرگتر، نامی که به علم منطق هگل داده شده، متمایز کند.

loader