

پولیش 1200 وات دیمردار کنزاکس کد 3412
نو
10٬554٬000 تومان
مشخصات کالا
برند | کنزاکس - Kenzax |
توضیحات بیشتر
قطر پد : 180 میلی متر
مجهز به دیمر کنترل سرعت
دارای حرکت دوگانه اوربیتال و دوار
مناسب برای پولیش زنی ، پرداخت کاری سطوح
مجهز به سیستم ایجاد سرعت پایدار تحت فشار کاری
مجهز به دسته جانبی D شکل جهت کاهش خستگی دست
مجهز به کلید روشن و خاموش ضد غبار با مکانیزم قفل شونده
مجهز به بلبرینگ های ضد غبار جهت افزایش طول عمر دستگاه
پوشش گیربکس ضد گرما جهت راحتی و ایمنی بیشتر در هنگام کار و عملیات پولیش زنی
طراحی جدید گیربکس دستگاه جهت افزایش طول عمر و کاهش حداکثری سرعت دستگاه هنگام پولیش زنی
اقلام همراه : پد چسبی ، آچار آلن ، یک جفت ذغال ، پد پولیش ، دسته D شکل و دسته جانبی
گارانتی 12 ماهه شرکت کنزاکس
ساخت کشور چین
دستگاه پولیش 1200 وات کنزاکس مدل 3412 با دیمر جهت کنترل سرعت به بازار ابزارالات ارائه می شود . این دستگاه پولیش 1200 وات کنزاکس مناسب برای پولیش زنی و پرداخت کاری سطوح می باشد . همچنین این دستگاه پولیش حرکت دوگانه به صورت اوربیتال و دوار دارد .
برای کاهش خستگی دست در هنگام فرایند پولیش کاری این دستگاه پولیش 1200 وات مجهز به دسته جانبی D شکل شده است . علاوه بر این برای راحتی و ایمنی بیشتر در هنگام کار و عملیات پولیش زنی این دستگاه پولیش 1200 وات دارای پوشش ضد گرما شده است .
بلبرینگ های ضد غبار این دستگاه پولیش طول عمر این ابزار را افزایش خواهد داد . از دیگر امکانات این دستگاه پولیش می توان به طراحی جدید گیربکس دستگاه که موجب افزایش طول عمر دندانه ها شده و توانایی کاهش حداکثری سرعت دستگاه که در هنگام پولیش زنی ایجاد می کند ، سیستم ایجاد سرعت پایدار تحت فشار کاری و کلید روشن و خاموش ضد غبار با مکانیزم قفل شونده اشاره کرد.