




جفت بوش دو شاخه کلاچ MA5 اورجینال 206 و 207
نو
340٬000 تومان
مشخصات کالا
مناسب برای خودروی | پژو - Peugeot |
شرکت سازنده | پژو - Peugeot |
توضیحات بیشتر
یک جفت بوش بالایی و پایین دو شاخه کلاچ گیربس MA5 اورجینال پژو 206 و 207 تولیدات قبل از سال 91 شرکتی
اورجینال پژو فرانسه و با لیبل ایساکو
نکته : در وصف اهمیت تعویض این بوش های دو شاخ کلاچ ، همین بس که اگه کارکرد و سن ماشین بالا باشه ، بعد از تعویض دیسک و صفحه کلاچ ، کاسه نمدهای گیربکس ، سیم کلاچ و ... ، اگر این بوش ها هم عوض نشوند ، عمر دیسک و صفحه کلاچ جدید ، قطعا کم میشه.
بسیار کمیاب در بازار و از سال 1401 هم خود شرکت ایساکو توی بازار عرضه نکرده و شاید هم دیگه موجودی انبار نداشته باشند و چه بسا توی بازار هم به مرور نایاب بشه.بعید هم می دونم توی بازار هم بوش بالایی و هم پایینی به راحتی قابل تهیه باشه.بنده غم از یک نمایندگی ایران خودروی قدیمی توی شهرستان ، به تعداد محدودی تهیه کردم.
توضیحات : نوشته های X2 و X5 روی مشمای بسته بندی شرکتی ، یعنی این بوش بالایی در بسته های 2 تایی و بوش های پایینی در بسته بندی 5 تایی عرضه شده اند و به صورت تکی ، بسته بندی ندارند.
فقط به صورت جفتی به فروش میرسند.
دیگر قطعات موجود در فروشگاه :
https://esam.ir/store/storeFirst?Num=53990