



پورت شارژر خودرو مدلQC3 برای پژو 206
نو
253٬000 تومان
مشخصات کالا
اصالت کالا | اورجینال - Original |
شرکت سازنده | در لیست موجود نیست |
توضیحات بیشتر
شرح کالا :
شارژرهای فابریک خودرو به دلیل استفاده راحت و در دسترس بودن برای جوامع امروزی وسیله ای کاربردی محسوب می شود.شرکت آرسس پردازش شارژرهای فابریک انواع خودرو را برای متقاضیان این نوع شارژرها به بازار عرضه کرده است. این محصول دارای دو خروجی USB می باشد که توان خروجی 32 وات دارد و با توجه به نیاز دستگاه شما می باشد.از ویژگی های دیگر این محصول هم می توان به جنس بدنه با کیفیت و شکل ظاهری متفاوت برای انواع خودرو اشاره کرد.
این شارژر USB در جا سیگاری خودرو های پژو 206 و پژو 207 قابل نصب است.ولتاژ خروجی 5 ولت و توان خروجی این محصول 22 وات که دارای دوخروجی USB است.نصب این محصول بر روی خودرو های صفر برای گارانتی مشکلی ایجاد نمی کند. در خودرو 206 -207 نزدیک ترین محل برای نصب سیم های شارژر لامپ بک لایت جاسیگاری می باشد . برای نصب این محصول می توانید از پیچ یا چسب دو طرفه استفاده کنید .
روش استفاده :
جهت نصب این شارژر کافی است با استفاده از پیچ هایی که در جعبه قرار دارد پشت در جاسیگاری به صورت دقیق نصب کنید.برای این کار لازم است دو سوراخ با مته شمار 2 بر روی جا سیگاری ایجاد کنید. برای اتصال برق می توانید از برق مثبت پخش خودرو یا فندکی (نزدیک ترین مسیر برای نصب سیم ها در 206 و 207 برق لامپ بک لایت جاسیگاری) وبرای اتصال سیم منفی (مشکی) را زیر یکی از پیچ های اتصال به بدنه نصب کنید یا از سیم های منفی که در سوکت های خوردو یا (منفی برق لامپ بک لایت جاسیگاری )قرار دارد استفاده کنید . جابجایی سیم مثبت منفی باعث صدمه دیدن به شارژر میشود . حتما در انتهای کار محل اتصال سیم های نصب شده (به ویژه سیم قرمز) را با چسب برق بپوشانید .
اقلام همراه :
- کارت گارانتی
- دفترچه راهنما
- شارژر USB
سایر توضیحات :
به علت شکل قالب و ساختار طراحی فقط برای خودرو های پژو 206 و پژو 207 قابل استفاده است. برای طول عمر بیشتر بهتر است همزمان از دو خروجی با آمپر بالا استفاده نکنید .
این محصول فست شارژ نیست جریان بالایی را می تواند تامین کند .